Gällande PUK-kod

Hem Mobilt & Surfplattor Gällande PUK-kod

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16370 Svara
  Lina
  Gäst

  Igår när telefonen (samsung galaxy s7) fick slut på batteri, satte jag den på laddning. När jag skulle starta den så slog jag in PIN-koden men det gick inte så jag försökte igen 2 gånger. Det gick inte men då stog det PUK-kod. Eftersom jag inte var hemma då hade jag inte möjlighet att fixa det. Idag när jag letade efter lådan jag fick telefonen i så hittade jag inte den. Så jag har inte möjlighet att komma in på min telefon. Vad ska jag göra?

  #16373 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Om du har möjlighet att logga in hos din operatör på något sätt brukar det gå att se både PIN- och PUK-koder via inloggningen. Annars brukar det bästa att göra vara att försöka kontakta din operatör på något sätt, förslagsvis över telefon (om du har möjlighet att låna någon annans) och höra hur du ska gå tillväga för att återfå PUK-koden.

  Tidigare fick man svara på en del frågor gällande vilka nummer man ringt och när för att på så sätt bevisa att det verkligen är ditt kort. Lite osäker dock på hur det är numera. Oavsett, kontakta operatören är nog det allra bästa sättet :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Gällande PUK-kod
Information om dig:Nya artiklar