Funkar Mac bra för spel?

Hem Datorer Funkar Mac bra för spel?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3916 Svara
  Emms
  Gäst

  Kommer köpa ny dator snart och gillar designen och själva operativsystemet på mac-datorer. Det lutar åt en Mac book pro.

  Nu kommer den inte användas uteslutande för spel. Förmodligen mer arbete och typ youtube och film. Men vore kul att kunna spela lite då och då.

  Funkar de flesta spel på Mac och kan de driva spelen okej? Förr sa man väl att Mac inte var så bra för spel, men vet inte hur det är nu.

  #3942 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! I regel är inte Mac-datorer speciellt väl lämpade för spel. Det handlar många gånger både om att alla spel inte finns tillgängliga för OS X. Men också att grafikkorten i Mac-datorer inte alltid orkar driva spel i en vettig hastighet (de hackar).

  Många av de nyare Mac-datorerna har också väldigt högupplösta skärmar, vilket gör det ännu jobbigare för det inbyggda grafikkorten att orka med spelen i de höga upplösningarna. Sen finns det givetvis PC-datorer som är precis lika dåliga på spel.

  Enligt mig är det enda Mac-datorerna som faktiskt är något att ha för spel iMac-versionerna, om man väljer till något av de dyrare grafikkorten. Dock får du en helt okej spel-laptop för mindre än halva summan av en iMac med det vassast möjliga grafikkortet.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Funkar Mac bra för spel?
Information om dig:Nya artiklar