Autostarta Firefox på MacBook

Hem Datorer Autostarta Firefox på MacBook

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #33054 Svara
  christina
  Gäst

  Hej är på gång att köpa en macbook,har aldrig haft det, men har ipad och iphone.
  När jag nu loggar in i min dator så har jag valt så att firefox öppnar sig och jag har mina program ligger där i bokmärkesfältet. Går det att ha likadant på macbook? Så finns det tydligen inte numeriskt tangentbord på dessa macbooks? Känns det knasigt att inte ha det?
  mvh Christina Wikander

  #33064 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det går absolut att ha ett (eller flera) program som startar automatiskt samtidigt som du startar en Macbook. Här finns lite mer information om exakt hur du gör för att lägga till och ta bort automatiskt startande appar och program: https://support.apple.com/sv-se/guide/mac-help/mh15189/mac

  Nej, det stämmer ju som du skriver att det saknas numeriskt tangentbord på i stort sett alla Apples laptops. Vet du med dig att du ofta skriver in just siffror kan det vara värt att tänka efter en extra gång om man möjligen behöver en dator med just den numeriska delen. Visst går det att använda de vanliga siffertangenterna, men som sagt, är det mycket siffror som skrivs in underlättar det mycket. Men då är det ju antingen en helt annan dator alternativt en extra numpad-tillsats som krävs (och som behöver bäras med hela tiden…)

  Jag tror dock mycket det är en vanesak, så jag skulle inte låta det avskräcka allt för mycket. Om det som sagt inte är så att du verkligen skriver in mycket siffror :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Autostarta Firefox på MacBook
Information om dig:Nya artiklar