Fiber, TV och Internet

Hem Nätverk & Trådlöst Fiber, TV och Internet

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14837 Svara
  Kjell Linde
  Gäst

  Min lägenhet har fått fiber indragit i dagarna och jag har fått ett meddelande att det nu går att beställa tjänster. Iponly har drgit nätverket. Jag ska installera TV och Internet. Det är ett rikligt utbud av operatörer. Kan jag välja t ex Ownit som bredbandsleverantör och Comhem som TV-leverantör?

  #14838 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Rent tekniskt och så vitt jag kan läsa mig till ska det gå att ha en leverantör för bredbandet och en för TV via nätverksuttaget. DOCK verkar det vara lite olika beroende på vilka förutsättningar som finns i olika fastigheter och vilken typ av fiber det är.

  Min rekommendation är nog att ringa (eller chatta/mejla) med valfri intressant operatör och berätta exakt hur fibern kommer in till dig (om det är ett eller flera uttag, om du redan har någon form av splitter eller om det ”endast” är ett nätverksuttag i väggen etc.). De bör då (tycker jag) kunna svara på om det är möjligt att lösa och kanske framförallt hur det rent tekniskt ska kopplas – vilket verkar vara den mest knepiga biten att få korrekt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Fiber, TV och Internet
Information om dig:Nya artiklar