- Annons - Annons - NetOnNet

Får inte Pokémon Go att fungera på ny iPhone (GPS signal not found)

Hem Forum Spel Får inte Pokémon Go att fungera på ny iPhone (GPS signal not found)

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6068 Svar

  Emelie

  Vet inte varför det inte funkar. Har slagit på Platstjänster under Integritetsskydd, Wi-Fi samt testat att vara utomhus. Men ingen skillnad! Vad missar jag?

  #6077 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Testa att under Inställningar > Integritetsskydd > Platstjänster också scrolla ned bland de appar som finns i listan. Klicka på Pokémon Go och välj När appen används (eller Alltid).

  Gör det någon skillnad?

  #6090 Svar

  Emelie

  Det funkade perfekt! Tack! :-D

  #6670 Svar

  Camilla

  Jag får det inte heller att funka.
  Allt är påslaget, har haft samma mobil i 2 år och vips en dag så hittar den inte gps. Spelet bara maler och är helt grönt

  #6671 Svar

  Fredda

  Hade samma problem en gång för någon månad sedan. Löste sig genom att starta om mobilen. Kolla också så platstjänster år påslagna i inställningarna.

  #6673 Svar

  Camilla

  Provade att starta om men det hjälpte inte.
  Platstjänster är alltid igång och allt fungerade som vanligt och en dag så gjorde inget det.
  Jag har gett upp 😂

  #6674 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej Camilla, vad knepigt :-/ Har du uppdaterat både telefonen och Pokémon-appen till senaste versionerna? Om det är något som krockar där? Fungerar GPS:en när du använder bara t.ex. Google Maps?

  #8709 Svar

  Christina

  Hej! Ny telefon gps signal fungerar ej på pokemon go. Har testat era förslagna åtgärder utan resultat. Vi har hallon som abonnemang kan det ha någon betydelse. Har gps signal på Google maps.

  #8724 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Jag antar att ni redan testat att faktiskt vara utomhus med telefonen och starta spelet, om inte, prova det till att börja med! Andra vanliga sätt att fixa problemet med GPS verkar vara t.ex. att slå på flygplansläge och därefter slå av det. Starta även Wi-Fi om det inte redan är påslaget (även om ni inte är uppkopplade mot något Wi-Fi-nätverk).

  Fungerar det ändå inte kan ni också testa att återställa alla nätverksinställningar via Inställningar > Allmänt > Nollställ > Nollställ nätverk.

- Annons -

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
Svar till: Får inte Pokémon Go att fungera på ny iPhone (GPS signal not found)
Din information:
Det senaste