Bilder borta från iPhone

Hem Ljud & Bild Bilder borta från iPhone

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14928 Svara
  Rasan
  Gäst

  Hejsan!

  Min mobils skärm är trasig och alla mina bilder är i mobilen anslutade mobilen till ituns bara för att uppdatera mobilen för kunde ej slå in koden. Nu när jag öppnat den så komm det till som jag öppnade telefonen för första gången ! Snällla hjälp mig hur ska jag veta om jag har bilderna kvar ?
  Jag har bilderna i en annan telefon också men skärmen dog av sig själv jag vet inte hur jag ska kunna hämta dem tillbaka . Ena är en iphone 6 andra som skärmen dog är 8 . Jag har försökt logga in via icloud men hittar inga bilder ☹️.

  Snälla hur ska jag hämta mina bilder tillbaka ?

  Hjälp mig !!!!!

  I fall om den iPhone 6 som jag uppdaterade via iTunes om bilderna har gått bort finns det möjligheter hämta de tillbaka 😢?

  #14929 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Om telefonen (iPhone 6:an) av någon anledning återställts till som den var från början finns det – så vitt jag vet – tyvärr ingen möjlighet att återfå bilderna. Så länge man inte vill vända sig till ett dataåterskapningsföretag, t.ex. IBAS, dock är detta i regel ganska dyrt.

  Mitt hopp skulle nog vara att försöka få ut bilderna från iPhone 8:an istället. Jag skulle börja med att höra med valfri mobilreparatör vad det skulle kunna kosta för dem att koppla in en skärm temporärt och spara ut bilderna åt dig. Förmodligen har det någon form av testskärmar liggandes :-) (Gissar åtminstone jag)

  Hoppas det ordnar sig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Bilder borta från iPhone
Information om dig:Nya artiklar