Bärbar hemtelefon – hur länge ska batterier hålla? Garanti?

Hem Mobilt & Surfplattor Bärbar hemtelefon – hur länge ska batterier hålla? Garanti?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7621 Svara
  Erika
  Gäst

  Jag köpte en bärbar siemens-telefon här om månaden. Dock tycker jag batterierna går ut extremt fort. Där jag köpte den sa de att den skulle räcka hur länge som helst. Nu har jag bytt batterier två gånger på bara en månad. Ska det verkligen vara så dålig batteritid på bärbara hemtelefoner? Hade en för många år sedan som jag aldrig bytte batterier i vad jag kommer ihåg. Kan det vara något som går på garanti i sådant fall?

  #7633 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Så vitt jag vet levereras i princip alla bärbara hemtelefoner med laddningsbara batterier. Batterierna laddas helt enkelt när du ställer telefonen i den medföljande dockstationen (som i sin tur behöver vara kopplad till ett vägguttag).

  Att använda vanliga batterier i en bärbar hemtelefon som sedan placeras i dock/laddningsstationen känns potentiellt som en farlig kombination då jag inte kan tänka mig att det är någon vidare bra idé att försöka ladda icke-uppladdningsbara batterier.

  Kan du möjligen bara inte haft telefonen ståendes i laddningsdockan eller helt enkelt inte kopplat in kabeln i ett strömuttag?

  Som sagt, att försöka ladda icke laddningsbara batterier kan kanske till och med resultera i brand och andra otrevliga saker. Så kör inte med vanliga batterier om du använder laddningsstället!

  #7640 Svara
  Erika
  Gäst

  Oj! Hade de batterierna som kom med telefonen kvar i återvinningen. Testade att sätta i dom igen och sen sätta telefonen i laddningsdockstationen, vilket jag inte hade gjort innan. Så klantigt av mig! Nu fungerar den precis som den gamla! Tack!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
Svar till: Bärbar hemtelefon – hur länge ska batterier hålla? Garanti?
Information om dig:Nya artiklar