Återställning av iPhone efter 1 min avaktivering

Hem Mobilt & Surfplattor Återställning av iPhone efter 1 min avaktivering

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #13322 Svara
  Lisa
  Gäst

  Hej!
  Förstår inte riktigt detta..

  Min iPhone satte igång en återställning direkt efter att fel lösenkod slagits sex gånger och det sedan stått att den var avaktiverad 1 minut. Skedde inga fler avaktiveringar (5 min, 15 min etc). Utan direkt efter att den varit avaktiverad i 1 min syntes en svart skärm med en vit Apple-logga och ett streck under, och när strecket var fyllt hamnade telefonen i läget där det står ”Hej” osv

  Varför skedde denna återställning så snabbt? Även om jag haft en aktivering av radering efter 10 felaktiga koder (minns tyvärr inte om detta var fallet..) så borde det väl gett mig fler chanser än så? Går det att åtgärda på något vis? Eller är allt förlorat?

  Med vänlig hälsning,
  En trött småbarnsmamma som fick hjärnsläpp och nu saknar sina bilder..

  #13324 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej!

  Det låter jätteunderligt att den sattes igång så snabbt. Det är möjligen om det finns någon funktion som gör att den automatiska återställningen startar snabbare om fel kod slagits in många gånger tidigare (varpå den korrekta slagits in till slut). Dock mycket osäker om det faktiskt stämmer :-/

  Om en återställning gjorts är det tyvärr extremt svårt att återfå någon information är jag rädd. Det finns en del program som säger sig kunna återskapa bilder från en återställd iPhone, dock har jag aldrig hört talas om något som faktiskt fungerar.

  Ska försöka söka lite mer kring varför återställningen startade så snabbt, återkommer om jag hittar något. Men so far verkar det inte finnas jättemycket information om det vad jag kan hitta tyvärr.

  // Christoffer, enkelteknik.se

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Återställning av iPhone efter 1 min avaktivering
Information om dig:Nya artiklar