Angående slutförande av Konfiguration av datorn

Hem Datorer Angående slutförande av Konfiguration av datorn

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #35731 Svara
  Liselotte Pettersson
  Gäst

  Jag undrar vad det innebär när man får en dialogruta på skärmen, där det står att ”Nu ska vi slutföra konfigurationen av datorn”… Datorn måste säkerhetskopieras och anslutas till några fler Microsoft-tjänster. Måste detta genomföras och går det att låta bli?

  #35822 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Ja, detta är aningens irriterande faktiskt. Det går ju att få bort dialogrutan genom att välja ”Påminn mig senare”. Men det blir då också något man får hålla på med med jämna mellanrum.

  Annars är det tyvärr som det står i notisen. Att för att kunna ”slutföra konfigurationen” (vilket är ett rätt förvirrande sätt att skriva det på) behöver man logga in med eller skapa ett Microsoft-konto. Efter detta går det sedan att fortsätta använda datorn som vanligt.

  Detta är ett steg i Microsofts process att mer och mer kräva att användare har ett Microsoft-konto som kopplas till varje installation. Förmodligen kommer detta (tyvärr) blir standard någon gång framöver. Personligen klickar jag fortfarande bort denna ruta många gånger, men ja, bortsett från det finns mig veterligen tyvärr inte så mycket annat att göra :-/

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Angående slutförande av Konfiguration av datorn
Information om dig:Nya artiklar