Se om någon är inloggad på Facebook

Hem Övrigt Se om någon är inloggad på Facebook

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #27689 Svara
  Peter
  Gäst

  Det var någon som sa att alla mina vänner på Facebook kan se när jag har loggat in. Då sa jag att jag kan logga in en tid då folk sover. Då sa hon att det ändå syns att jag loggat in eller varit aktiv även efter att jag loggat ut. Är detta sånt?
  Eller kan jag logga in en viss tid på dygnet utan att någon vet att jag varit där. Förut var det väl bara en grön prick bredvid ens namn i datorversionen av messenger som visade om personen var aktiv och då gick det inte att se någon form av logg över när personen har varit aktiv tidigare. Utan man kunde bara se om personen var aktiv just för tillfället.

  #27690 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Bra fråga! I mobil-versionen av Messenger går det fortfarande att klicka på valfri konversation, därefter står det högst upp (under personens namn) hur länge sedan denne var aktiv. Så på så sätt går det att se senaste gången man åtminstone tog en titt på Messenger (däremot inte säkert att man även kollade Facebook).

  För datorversionen verkar detta ha försvunnit vad jag kan se och där syns, precis som du säger, endast den gröna pricken bredvid de som faktiskt är inloggade just för stunden.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Se om någon är inloggad på Facebook
Information om dig:Nya artiklar