Warning: Illegal string offset 'font_awesome' in /home/enkeltek/enkelteknik.se/wp-content/plugins/td-composer/includes/tdc_main.php on line 398

Alla hörlurar bara går sönder

Hem Ljud & Bild Alla hörlurar bara går sönder

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3904 Svara
  Karro
  Gäst

  Har säkert köpt 10 par nya hörlurar senaste månaderna och alla börjar glappa eller att ljudet försvinner i ena luren.

  Har testat både billigare och nån lite dyrare hörlur (in ear varianter allihop), och det slutar alltid med att den ena luren slutar fungera…

  Är alla hörlurar bara av dålig kvalitet nu för tiden eller gör jag något fel med dem? Försöker vara försiktigt när man lägger ner dom i väskan och fickor. De har inga skador eller så, men slutar ändå att fungera..

  Finns det några extra hållbara hörlurar man kan köpa kanske? Som inte kostar typ 500kr eller så.

  #3906 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Dessvärre är glappande hörlurar ett relativt vanligt problem. I samtliga fall jag själv varit med om har det gått att byta dem till ett par fungerande på garantin (så länge du sparat kvittot).

  Jag har själv ett par Creative-hörlurar jag använt i snart två år. Visserligen har de gått sönder lite vid mic-delen (kabeln har åkt ur lite), men de fungerar fortfarande bra. Annars sägs det att hörlurar med platta kablar ska hålla bättre än med vanliga runda, eftersom de platta ska trassla sig mindre. Om det stämmer eller inte ska jag låta vara osagt dock.

  Annars är det nog bara vanligt vett som gäller med hörlurar. Dra i själva kontaktdelen när du drar ur dem ur telefonen (och alltså inte i själva sladden). Sen ja, spara kvittot :-) Så länge du inte drar av dem på mitten brukar det som sagt gå alldeles utmärkt att byta dem om de börjar glappa eller så.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Alla hörlurar bara går sönder
Information om dig:Nya artiklar