Svar till: Ta bort telefonnummer från Facebook Messenger

Hem Mobilt & Surfplattor Ta bort telefonnummer från Facebook Messenger Svar till: Ta bort telefonnummer från Facebook Messenger

#8913
Christoffer
Keymaster

Hej! Det verkar tyvärr inte helt lätt att helt radera/avregistrera sitt nummer från Messenger. Det finns förmodligen en möjlighet att telefonnumret försvinner när Facebook-kontot raderats.

Ett alternativ som en del verkar ha gjort är att först radera Messenger-appen. Därefter starta om telefonen. Efter detta har de installerat Messenger-appen igen och valt att skapa ett nytt konto, där har de bara angett en e-post-adress och valt att hoppa över steget där man anger ett telefonnummer. Därefter ska numret tydligen vara borta helt från Messenger (dock blir ju mejl-adressen kopplad istället, vilket nog inte är helt ultimat).

Annars skulle jag testa att se efter under inställningsmenyn i Messenger-appen (klicka på bild-ikonen högst upp i vänstra hörnet) och se om det går att bara ta bort numret där.

Återkommer om jag hittar fler tips. Dock kan det som sagt mycket väl vara så att alla kopplingar försvinner efter de 14 dagar Facebook säger sig behöva för att helt stänga alla konton!

Nya artiklar