Svar till: Överföring av bilder från iPhone till Chromecast

Hem Mobilt & Surfplattor Överföring av bilder från iPhone till Chromecast Svar till: Överföring av bilder från iPhone till Chromecast

#30723
Christoffer
Keymaster

Hej! Eftersom Google (eller Apple) inte vill vara kompis med den andra går det ju dumt nog inte att bara skicka bilder direkt från bilder-appen på iPhone till en Chromecast.

Det går dock att lösa med hjälp av andra appar. Det smidigaste är nog att använda Google Foto-appen (länk), via denna går det att visa både bilder och filmer direkt på TV:n. Annars finns även appen Photo Video Cast to Chromecast (länk), som även den fungerar för samma sak, dock sänks upplösningen något på bilderna i gratis-versionen av appen.

Det absolut smidigaste sättet att via bilder och filmer från en iPhone på TV:n är ju annars med en Apple TV, till vilken det går att skicka i stort sett allt från telefonen trådlöst. Men det blir ju givetvis både en stor extra kostnad, samt ytterligare en enhet att ha under TV:n. Jag skulle rekommendera att börja med att testa de båda länkade apparna :-)

Nya artiklar