Svar till: Sony Xperia XZ2 startar inte

Hem Mobilt & Surfplattor Sony Xperia XZ2 startar inte Svar till: Sony Xperia XZ2 startar inte

#17642
Christoffer
Keymaster

Hej, det är tyvärr svårt att gissa sig till vad som kan vara galet. Uppkom felet plötsligt eller kom det i samband med något, att telefonen tappades eller så? Det bästa brukar ofta vara att höra med närmsta telefonreparatör om de kan ta sig en titt på telefonen för att se vad som skulle kunna vara galet (kolla dock vad det kostar att göra en felsökning först så du inte åker på några oförutsedda utgifter).

Hittar annars inte så mycket specifikt kring just XZ2. Om du däremot inte redan testat med en annan laddare (gärna en Sony-original) skulle jag rekommendera att göra det!

Det verkar även som att Sonys telefoner ska ha något de kallar för en två-minuters-omstart (beskrivet här) som tydligen kan lösa vissa problem med telefonerna. För att göra en sådan omstart gör du följande:

1. Tryck och håll ned volym-upp- och strömknappen i två minuter (det är normalt att telefonen kanske vibrerar då och då under tiden)
2. Efter två minuter släpper du båda knapparna.
3. Koppla nu in telefonen till en laddare. Förhoppningsvis syns efter ett tag (upp till 30 minuter) en laddningssymbol på skärmen).
4. Testa nu att starta telefonen som vanligt.

  • Det här svaret redigerades för 4 år sedan av Christoffer.
  • Det här svaret redigerades för 4 år sedan av Christoffer.

Nya artiklar