Svar till: Windows 10 – rädda filer

Hem Datorer Windows 10 – rädda filer Svar till: Windows 10 – rädda filer

#12186
Waneleha
Gäst

Hej,
jag gick in i BIOS och ändrade till [Disable], vid Lenovo Service Engine, sparade och stängde BIOS, och då startade datorn och nu under Lenovo-logotypen, började prickarna snurra i en cirkel som de ska göra. Datorn började installationen vid 75 %, där den kraschade för lite mer än ett år sedan, och gick upp till 100 % och startade med allt den ska när den uppdaterar till version 1803.
Observera att jag inte hade något USB-minne i!
Installationen fortsatte utan problem, http://waneleha.se/LenovoErazerX310/ och bilderna har jag lagt på min instagram https://www.instagram.com/p/Bx2wJeQgddm/, som den gjort med de andra datorerna.

Så länken som jag nämnde tidigare i Lenovo forumet https://forums.lenovo.com/t5/Lenovo-Desktop-Towers/Desktop-erazer-x310-stuck-logo/m-p/4085159/highlight/true#M15914 stämde alldeles utmärkt.

(Dina länkar var inte för denna dator, och att försöka få i en Dvd/cd skiva har ju inte gått då jag inte kommer in i enheten.)
Nu ska jag hitta hur jag uppdaterar BIOS i datorn, och det tror jag man gör enklast med att registrera datorn på Lenovos support sida. Eller så kanske det är något via Lenovo Solution Center.

Jag funderar på att testa att ta bort Lenovo service Engine som det står i denna länk (som tidigare nämnt) https://support.lenovo.com/ve/en/product_security/lse_bios_desktop men vet inte om jag vågar då det är en .bat fil och tydligen inne i registret.

Nu återstår ett problem och det är hur man ändrar så att ”Dokument-mappen” inte ligger på den Primära hårddisken då den endast har 20 GB ledigt, utan lägger sig på den Sekundära hårddisken.
Jag fick något konstigt svar från Lenovo supporten om kontroll panelen, men jag tror inte de förstod vad jag menade. Som det är nu så ligger hela ”Den här datorn” i utforskaren på den Primära hårddisken och det är tomt på den sekundära.

(Nu har jag bara min sons dator kvar att lyckas göra uppdateringen till version 1803, han har en HP och den har också två hårddiskar, fast detta är en laptop.)

Nya artiklar