- Annons -
- Annons -

Kontakt

Hör gärna av dig om du har förslag på artiklar, vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning eller om kommentarer för en viss artikel är avstängda. Vi kan dessvärre inte ge support eller svara på andra teknikfrågor via e-post, för detta hänvisar vi istället till Fråga-avdelningen. För frågor kring de artiklar som redan finns på enkelteknik.se ber vi dig använda kommentarfältet under respektive artikel.

E-post: info [@] enkelteknik.se
Facebook: facebook.com/enkelteknik.se

Ställ frågor i Fråga-avdelningen

Har du andra funderingar eller frågor kring vad som helst när det gäller telefoner, datorer och teknik är du som sagt varmt välkommen att ställa dem direkt i vår Fråga-avdelning. Du behöver inte registrera dig för att ställa frågor.

Fråga: enkelteknik.se/fraga

Vilka är enkelteknik?

Jag som driver enkelteknik.se heter Christoffer och är utbildad inom Medie- och kommunikationsvetenskap samt Digital Mediedesign. Jag har tidigare skrivit artiklar, how-to-guider och recensioner för bland annat PC För Alla och FZ.se. Till vardags arbetar jag med ekonomi- och personalfrågor. Gnistan till enkelteknik.se tändes däremot under mitt tidigare arbete som butikschef i en elektronikbutik.

Syftet med alla texter, guider och produkttester som nu huserar under enkelteknik-domänen är att hjälpa och förklara. Grundidén har alltid varit att inga funderingar är för små eller för dumma för att gestaltas i en guide.

Framtiden för sajten är att växa. Både innehållsmässigt med fler steg-för-steg-guider, recensioner och andra spännande teknikrelaterade texter. Samtidigt önskar jag givetvis att med sajten nå så många som möjligt och lyckas finnas med i sökresultat för vanliga frågeställningar och funderingar gällande teknik. Mitt personliga mål är utan tvekan att få arbeta med sajten på heltid. Något som skulle vara fantastiskt spännande och utvecklande.

Avslutningsvis gör jag givetvis alltid mitt yttersta för att du som besökare ska kunna lita på att texterna inte skadar eller på annat sätt du inte önskar förändrar din dator, telefon eller annan teknisk apparatur. Jag vill dock påpeka att allt följande av guiderna på enkelteknik.se sker på egen risk. Upplever du några problem med en viss guide eller har andra funderingar är du mycket välkommen att antingen skriva i kommentarerna för den specifika artikeln eller skicka ett mejl till info @ enkelteknik.se.

De senaste artiklarna

Recension: The Legend of Zelda: Link’s Awakening – Var det bättre förr?

Att skrämma liv i gamla spel är nog ingen bättre på än Nintendo. Hur går det då när de bestämmer sig för att göra en ordentlig remake av ett 26 år gammalt spel?

Årets julklapp 2019 är en låda att gömma mobilen i

För trettioandra året i rad har nu HUI Research utsett årets julklapp. Detta år följer klappen trenden om att lägga ifrån sig sina mobila skärmar och fokusera på något annat en stund.

Gratisversionen av Spotify fungerar nu på Sonos högtalare

Spotifys reklamfinansierade gratistjänst har tidigare inte gått att använda på Sonos-högtalare. Detta ändras nu när Sonos öppnar upp för Spotify Free på samtliga av sina högtalare.

Var finns egentligen skärmsläckaren i Windows 10?

Förr i tiden kunde man högerklicka på Skrivbordet och välja skärmsläckare. Det kan man inte längre. Skärmsläckaren finns däremot fortfarande kvar i Windows 10. Här hittar du den!

Vad betyder den röda pricken på Apple Watch?

Har du noterat en liten, röd prick högst uppe i mitten av skärmen på din Apple Watch och undrar vad den ska vara bra för? Det går vi igenom här - plus hur du blir av med den.

Ta en skärmbild (Print Screen) av din Apple Watch

Visste du att det - precis som med de flesta mobiltelefoner - går att ta en skärmdump även på Apple Watch? Här går vi igenom hur du gör!