onsdag, 23 maj, 2018

- Annons -

Kontakt

Hör gärna av dig om du har förslag på artiklar, vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning eller om kommentarer för en viss artikel är avstängda. Vi kan dessvärre inte ge support eller svara på andra teknikfrågor via e-post, för detta hänvisar vi istället till Forumet. För frågor kring de artiklar som redan finns på enkelteknik.se ber vi dig använda kommentarfältet under respektive artikel.

E-post:
Facebook: facebook.com/enkelteknik.se

Ställ frågor i forumet

Har du andra funderingar eller frågor kring vad som helst när det gäller telefoner, datorer och teknik är du som sagt varmt välkommen att ställa dem direkt i vårt Forum. Du behöver inte registrera dig för att ställa frågor i Forumet.

Forum: enkelteknik.se/forum

Om oss

Vårt mål är att förklara modern teknik och elektronik på ett enkelt sätt. That´s it. Förstår du inte vad som skrivs har vi misslyckats och önskar inget annat än att du hör av dig och berättar vad vi kan göra bättre. Vi hoppas någon av alla våra guider och artiklar kan hjälpa dig med dina funderingar kring elektronik och teknik.

Vi gör givetvis vårt yttersta för att du alltid ska kunna lita på att våra texter inte skadar eller på annat sätt du inte önskar förändrar din dator, telefon eller annan teknisk apparatur. Vi vill dock påpeka att allt följande av guiderna på enkelteknik.se sker på egen risk och att vi inte är ansvariga för eventuella problem som skulle kunna uppstå då guiderna följs.

Upplever du några problem med en viss text är du mycket välkommen att skriva i kommentarerna för artikeln så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa till!

Information om annonslänkar

Utöver vanliga annonser (utmärkta med ”– Annons –”) finns i många av våra artiklar så kallade annonslänkar, även kallade Affiliate-länkar. Dessa leder antingen till en viss produkt eller produktkategori hos en återförsäljare, alternativt till en återförsäljares landningssida (startsida).

Annonslänkar är kort sagt ett sätt för oss att kunna hålla enkelteknik.se levande. Då en besökare följer någon av länkarna till en produkt eller en återförsäljare och därefter (inom en viss tid) väljer att köpa något från återförsäljaren i fråga erhåller enkelteknik.se en mindre provisionsdel på köpesumman.

Detta kostar givetvis ingenting för dig som besökare. Däremot hjälper det oss enormt mycket då intentionen med sajten är att producera så mycket nytt och bra material som möjligt – något som kräver att vi genererar en inkomst. Våra riktlinjer angående annonslänkar är att aldrig rekommendera produkter vi själva inte tror på eller uppskattar. Istället vill vi använda annonslänkar för att tipsa om bra produkter eller återförsäljare. Något vi tror gynnar både oss och våra besökare.

Våra senaste artiklar