- Annons -
  • Hem
  • Fråga

Kontakt

Hör gärna av dig om du har förslag på artiklar, vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning eller om kommentarer för en viss artikel är avstängda. Vi kan dessvärre inte ge support eller svara på andra teknikfrågor via e-post, för detta hänvisar vi istället till Fråga-avdelningen. För frågor kring de artiklar som redan finns på enkelteknik.se ber vi dig använda kommentarfältet under respektive artikel.

E-post: info [@] enkelteknik.se
Facebook: facebook.com/enkelteknik.se

Ställ frågor i Fråga-avdelningen

Har du andra funderingar eller frågor kring vad som helst när det gäller telefoner, datorer och teknik är du som sagt varmt välkommen att ställa dem direkt i vår Fråga-avdelning. Du behöver inte registrera dig för att ställa frågor.

Fråga: enkelteknik.se/fraga

Vilka är enkelteknik?

Jag som driver enkelteknik.se heter Christoffer och är utbildad inom Medie- och kommunikationsvetenskap samt Digital Mediedesign. Jag har tidigare skrivit artiklar, how-to-guider och recensioner för bland annat PC För Alla och FZ.se. Till vardags arbetar jag med ekonomi- och personalfrågor. Gnistan till enkelteknik.se tändes däremot under mitt tidigare arbete som butikschef i en elektronikbutik.

Syftet med alla texter, guider och produkttester som nu huserar under enkelteknik-domänen är att hjälpa och förklara. Grundidén har alltid varit att inga funderingar är för små eller för dumma för att gestaltas i en guide.

Framtiden för sajten är att växa. Både innehållsmässigt med fler steg-för-steg-guider, recensioner och andra spännande teknikrelaterade texter. Samtidigt önskar jag givetvis att med sajten nå så många som möjligt och lyckas finnas med i sökresultat för vanliga frågeställningar och funderingar gällande teknik. Mitt personliga mål är utan tvekan att få arbeta med sajten på heltid. Något som skulle vara fantastiskt spännande och utvecklande.

Avslutningsvis gör jag givetvis alltid mitt yttersta för att du som besökare ska kunna lita på att texterna inte skadar eller på annat sätt du inte önskar förändrar din dator, telefon eller annan teknisk apparatur. Jag vill dock påpeka att allt följande av guiderna på enkelteknik.se sker på egen risk. Upplever du några problem med en viss guide eller har andra funderingar är du mycket välkommen att antingen skriva i kommentarerna för den specifika artikeln eller skicka ett mejl till info @ enkelteknik.se.

De senaste artiklarna

Test: IKEA Symfonisk Ljudkontroll – För både Sonos och Symfonisk

Symfonisk-högtalarna var de första produkterna att utmynna från Sonos och IKEAs samarbete. Nu har en liten fjärrkontroll dykt upp till nämnda högtalare. En fjärrkontroll som även fungerar med Sonos eget sortiment!

Dela upp en klickbar bild i flera länkar med hjälp av en Image Map

Har du en bild på din webbsida du vill dela upp i flera klickbara länkar? Här går vi igenom hur du åstadkommer just det med hjälp av en så kallad Image Map!

Recension: Sonos Move: En portabel Sonos-högtalare?

Det som kändes ganska osannolikt för bara några år sedan har nu blivit sanning. Sonos har lanserat en högtalare med både batteridrift och Bluetooth - här tar vi en närmare titt på Sonos Move.

Nu finns äntligen Google Assistent på svenska till Sonos högtalare

Nästan två år efter lanseringen av Sonos One släpper Sonos äntligen loss röststyrning via Google Assistent på svenska till sina smarta högtalare.

Fixa vanliga Bluetooth-problem i Windows 10

Har du ett par Bluetooth-hörlurar eller en mus och ett tangentbord som inte längre vill anslutas till din Windows 10-dator? Här tar vi en titt på några av lösningarna på dessa problem!

Apple lanserar iPhone 11, iPhone 11 Pro, Apple Watch 5 och en ny iPad

På gårdagens event (10/9) presenterade Apple i sedvanlig september-ordning ett gäng nya produkter, eller rättare sagt uppföljare till produkter.