Kontakt

Hör gärna av dig om du har förslag på artiklar, vill komma i kontakt med mig av någon annan anledning eller om kommentarer för en viss artikel är avstängda. Jag kan dessvärre inte ge support eller svara på andra teknikfrågor via e-post, för detta hänvisar jag istället till Fråga-avdelningen. För frågor kring de artiklar som redan finns på enkelteknik.se ber jag dig använda kommentarfältet under respektive artikel.

E-post: info [@] enkelteknik.se

Ställ frågor i Fråga-avdelningen

Har du andra funderingar eller frågor kring vad som helst när det gäller telefoner, datorer och teknik är du som sagt varmt välkommen att ställa dem direkt i Fråga-avdelningen. Du behöver inte registrera dig för att ställa frågor.

Fråga: enkelteknik.se/fraga

Vilka är Enkel Teknik?

Jag som driver enkelteknik.se heter Christoffer och är utbildad inom Medie- och kommunikationsvetenskap samt Digital Mediedesign. Jag har tidigare skrivit artiklar, how-to-guider och recensioner för bland annat PC För Alla och FZ.se. Till vardags arbetar jag vid sidan av enkelteknik.se även med ekonomi- och bokföring. Gnistan till enkelteknik.se tändes däremot under mitt tidigare arbete som butikschef i en elektronikbutik.

Syftet med alla texter, guider och produkttester som nu huserar under enkelteknik-domänen är att hjälpa och förklara. Grundidén har alltid varit att inga funderingar är för små eller för dumma för att gestaltas i en guide.

Framtiden för sajten är att växa. Både innehållsmässigt med fler steg-för-steg-guider, recensioner och andra spännande teknikrelaterade texter. Samtidigt önskar jag givetvis att med sajten nå så många som möjligt och lyckas finnas med i sökresultat för vanliga frågeställningar och funderingar gällande teknik. Mitt personliga mål är utan tvekan att få arbeta med sajten på heltid. Något som skulle vara fantastiskt spännande och utvecklande.

Avslutningsvis gör jag givetvis alltid mitt yttersta för att du som besökare ska kunna lita på att texterna inte skadar eller på annat sätt du inte önskar förändrar din dator, telefon eller annan teknisk apparatur. Jag vill dock påpeka att allt följande av guiderna på enkelteknik.se sker på egen risk. Upplever du några problem med en viss guide eller har andra funderingar är du mycket välkommen att antingen skriva i kommentarerna för den specifika artikeln eller skicka ett mejl till info [@] enkelteknik.se.

Annonsera
Cookies
Integritetspolicy
Kontakt

Ställ en fråga »

Send this to a friend