Få tillbaka borttagna Minecraft-världar

Hem Datorer Få tillbaka borttagna Minecraft-världar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14962 Svara
  Lukas Rönnqvist
  Gäst

  Hej, min dotters dator råkade bli hijackat av ett antivirus program och till slut måste vi köra en reset av datorn, hon behövde då ladda ner Minecraft igen och det visade sig att alla hennes världar är borta. Hon är förtvivlad,finns det något att göra eller är de förlorade för alltid

  MVH, Lukas

  #14995 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Om allt på datorn raderades är jag rädd att det inte går att återfå världarna då alla världar i Minecraft (så vitt jag vet) sparas direkt på hårddisken. Värt att testa är dock att trycka Windows-tangenten + R. I sökrutan som dyker upp skriver ni %appdata% och trycker på Enter. Gå sedan in i mappen .minecraft och se om det finns något under saves.

  En sista utväg skulle även vara att försöka återskapa data som tidigare funnits i just saves-mappen genom att använda ett återställningsprogram. Här går jag igenom hur man kan göra för att återfå raderade filer. Texten är skriven med en extern hårddisk/ett USB-minnet i åtanke, men det fungerar precis lika bra att använda Recuca-programmet på en vanlig inbyggd (intern) hårddisk.

  Hoppas ni lyckas få fatt i något!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Svar #14995 i Få tillbaka borttagna Minecraft-världar
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend