Alarm på iPhone 11

Hem Mobilt & Surfplattor Alarm på iPhone 11

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #18978 Svara
  Karin Lagerqvist
  Gäst

  Hej har köpt en ny iPhone och förra veckan ställde jag klockan på ringning kl 8:00, och det fungerade. Nästa morgon ringer mobilen 1 signal kl 8:00, trots att jag inte satt den på ringning!? Samma nästa morgon. Då tog jag bort den gamla tiden helt och då står det väckarklocka – inga larm. Lik förbaskat ringde mobilen nästa morgon 1 signal! Jag har inte ställt in något schemalagt alarm. Vet du hur jag får bort detta eller vad som kan vara fel?
  Med vänlig hälsning, Karin

  #18983 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Jag skulle gissa på att det är ”Läggdags”-funktionen som spökar. Om du går in på Klocka-appen och pekar på Läggdags (längst ned i mitten), står det möjligen kl. 08.00 där? :-)

  #19023 Svara
  Karin Lagerqvist
  Gäst

  Hej nej det står ingenting där

  #19027 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hm, vad underligt! Har du testat att starta om telefonen sedan problemet uppstod? Om det skulle vara så att någon inställning låst sig Klock-appen och ligger kvar även fast alarmet är borttaget?

  Annars är min nästa gissning att det är någon annan app som framkallar ljudet (som möjligen har samma ljud för notifikationer som du har som alarm-ljud). Dyker det upp något på skärmen när alarmljudet går igång med en signal eller låter det bara?

  #19031 Svara
  Karin Lagerqvist
  Gäst

  Hej på morgonen står det saker som hänt bl a alarm, idag gick jag in där och drog notisen åt vänster och tryckte på ändra, där stod något om realtid och en signal förstod inte riktigt men tog bort bocken där och vilken signal sedan fanns ett alternativ jag tryckte på som vat: sluta spela.
  Nu efteråt får jag inte fram den sidan annars kunde jag fotat den. Får se om den slutar ringa imorgon bitti….

  #19032 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej igen, hm, extremt underligt. Men ja, om du får fram skärmen igen vore det superintressant med en bild för att se vad som försiggår. Det finns inget under Timer (i Klock-appen) eller så som på något sätt hamnat på repeat?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
Svar till: Alarm på iPhone 11
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend