Råkat ta bort admin-kontot i Windows 10

Hem Övrigt Råkat ta bort admin-kontot i Windows 10

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14868 Svara
  Tage
  Gäst

  Hej! Jag har blivit utstängd från min dator,tänkte ta bort mitt lösenord så jag slipper logga in i tid och otid men tog bort mitt Admin av misstag kan någon hjäpa mig.

  #14870 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det är inte helt enkelt, MEN det går att lösa genom att aktivera den inbyggda ”upphöjda admin-rollen” i Windows 10. För att göra detta behöver du ett startbart USB-minne för att komma åt reparationsdelen av Windows 10:s installationsprogram. För att skapa detta kan du följa denna guide fram till Steg 4.2. Istället för att klicka på Installera nu väljer du Reparera datorn (längst ned till vänster). Följ därefter anvisningarna för att starta kommandotolken.

  Därefter behöver du följa ”Option 5” i denna guide för att aktivera det dolda admin-kontot, vilket i sin tur gör att du kan logga in i Windows igen.

  Inte helt enkelt, men så vitt jag kan läsa mig till ska det fungera! Var dock försktigt med det startbara USB-minnet så du inte av misstag råkar formatera datorns hårddisk och radera allt på den. Så tipsen ovan får anses lite på egen risk.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Svar #14870 i Råkat ta bort admin-kontot i Windows 10
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend