tisdag, 12 december, 2017

Kontakt

Hör gärna av dig om du har förslag på artiklar, vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning eller om kommentarer för en viss artikel är avstängda. För frågor kring de artiklar som redan finns på enkelteknik.se ber vi dig använda kommentarfältet under respektive artikel.

E-post:
Facebook: facebook.com/enkelteknik.se

Ställ frågor i forumet

Har du andra funderingar eller frågor kring vad som helst när det gäller telefoner, datorer och teknik är du varmt välkommen att ställa dem direkt i vårt Forum. Du behöver inte registrera dig för att ställa frågor i Forumet.

Forum: enkelteknik.se/forum

Om oss

Vårt mål är att förklara modern teknik och elektronik på ett enkelt sätt. That´s it. Förstår du inte vad som skrivs har vi misslyckats och önskar inget annat än att du hör av dig och berättar vad vi kan göra bättre. Vi hoppas någon av alla våra guider och artiklar kan hjälpa dig med dina funderingar kring elektronik och teknik.

Vi gör givetvis vårt yttersta för att du alltid ska kunna lita på att våra texter inte skadar eller på annat sätt du inte önskar förändrar din dator, telefon eller annan teknisk apparatur. Vi vill dock påpeka att allt följande av guiderna på enkelteknik.se sker på egen risk och att vi inte är ansvariga för eventuella problem som skulle kunna uppstå då guiderna följs.

Upplever du några problem med en viss text är du mycket välkommen att skriva i kommentarerna för artikeln så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa till!

Saknar du inspiration?

Våra senaste artiklar